Kevään 2018 kurssit

Tulevat kurssit tammikuussa 2018

FysioPelvis Äiti ja Vauva

Raskaudesta ja synnytyksestä palautuminen on aina yksilöllistä. Synnytäneiden Pelvis-kurssilla keskitytään keskivartalon ja lantionpohjan normaalin toiminnan palautumisen tukemiseen. Kurssilla tarkastetaan osallistujien suorien vatsalihasten tilanne ja ohjeistuksessa huomioidaan mahdolliset erkaumat. Kurssilla pääset turvalisesti ja lempeästi edistämään kehosi palautumista raskaudesta. Keskivartaloa ja lantionpohjaa vahvistavat harjoitteet luovat edellytyksen hyvälle ryhdille ja sen ylläpitämiselle, vähentäen selkävaivoja. Vahva keskivartalo auttaa sinua palaamaan muiden liikuntalajien pariin. Kurssin voi aloittaa n. 2kk kuluttua synnytyksestä.
Kurssi: 
6x
104€
Sitovat ilmoittautumiset 
FysioPelvis odotus
Kurssi on tarkoitettu raskauden aikaiseen harjoitteluun, joka tukee synnytykseen valmistautumista ja siitä palautumista. Raskauden aikainen harjoittelu on tärkeää ja fysioterapeutti arvioi ja ohjaa turvalliset harjoitteet keskivartalon harjoitteluun sekä rentoutukseen. Harjoittelu tehokkaasti 6 viikon ajan ja palaudu nopeammin!

 

Tankotanssin starttikurssi 3x

8.1 alken

Aloita tankotanssi 3x tiiviskurssilla

FloDance

Yli 18-vuotiaille, jo vähän tanssitaustaa omaaville suunnattu lukukausiryhmä, jossa lajeina dancehall, show, jazz. Kurssin tavoitteena on tanssiteknillisyys ja keskitytään lyhyiden koreografioiden tekoon.

Su 15.1 alkaen

ilmoittaudu info@aerialfit.fi 

Akrobatian starttikurssi

Hinta 45€

Kurssi on suunnattu aikuisille lajista kiinnostuneille. Kurssin tavoitteena on opettaa käsilläseisonnan perusteita ja kehonhallintaa sekä perehdyttää turvallisesti ilmaakrobatian pariin, jossa välineinä hammock kangaslenkki ja trapetsirengas.

Kurssin jälkeen voit jatkaa harjoittelua viikkotunneilla tasolla 1 ja harjoitella silloin kun sinulle sopii

ilmoittaudu info@aerialfit.fi

peruutukset 7pv ennen kurssin alkua

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.