Lasten ja nuorten liikunta 

Lasten ja nuorten tunnit syyskaudella 2017

Lasten Acro- tunnit ovat monipuolinen yhdistelmä motoriikkaa kehittävää ja hauskaa liikuntaa. Tunneilla yhdistyy ilma-akrobatia niin tangolla kuin kankaalla sekä leikit ja musiikki. Kaikki tunnit soveltuvat sekä tytöille että pojille. Ryhmät ovat pieniä 10-12 hengen ryhmiä.

Kausi 2018

Tunteja ei pidetä hiihtolomalla

Kurssin toteutumiseksi vaaditaan vähintään 5 osallistujaa/ryhmä. Kurssi-ilmoittautuminen on sitova ja lukukausimaksu laskutetaan sähköpostitse ilmoittautumisen jälkeen. Kurssit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Keväällä ennakkoilmoittautuneiden ei tarvitse ilmoittautua uudestaan vaan lukukausimaksu tulee automaattisesti. Ainoastaan lukukauden peruuttamisesta tulee ilmoittaa 2.12  mennessä.

Lapsi voi osallistua yhteen tai useampaan ryhmään 1-2x viikossa. Perhealennus on 5%

 

Lasten ryhmät käynnistyvät viikolla 2, 8.1.2018

Sitovat ilmoittautumiset 30.12 mennessä

Ilmoittautumisohjeet:

– lapsen ilmoittautuminen info@aerialfit.fi

– Ilmoita lapsen ja vanhemman koko nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköposti

– selkeästi ryhmä mihin lapsi ilmoittautuu

– Ilmoita myös, mikäli lapsella jokin liikuntaan vaikuttava sairaus tai vamma

Myyn Perheliikunta 1-3 vuotiaat

Ke 17.30

Hinta: 119€

Ryhmä perheen pienimmille, jossa vanhempi harjoittelee lapsen kanssa. Koko perheen yhteinen liikuntahetki, joka koostuu lapsen kanssa yhdessä tehtävistä leikeistä ja temppuharjoitteista, jossa luodaan hyvä kontakti ja lisätään kehotuntemusta ja motoriikkaa. Ryhmässä tavoitteena on kannustava ja salliva ilmapiiri, jossa lapsi oppii toimimaan ryhmässä sekä kehittyy sosiaalisissa taidoissa. Perusmotoristen harjoitteiden lisäksi opetellaan temppuilua ilma-akrobatiavälineillä kuten renkailla, kankailla, köysillä ja tangoilla.

AcroKids 4-6 vuotiaat

La 11-11.45

45min

Hinta: 149€

Leikkejä, temppuja sekä motorisia taitoja kehittävää harjoittelua. 4-6 vuotiaat opettelevat käsilläseisontoja, kiipeämistä sekä erilaisia akrobaattisia taitoja leikin varjolla. Yhdessä tekeminen, musiikki ja leikki ovat vahvoina elementteinä tunnilla.

AcroKids 7-10 vuotiaat

Ti 17.00-18.00

Hinta: 179€

Tunneilla harjoitellaan tankotanssia, ilma-akrobatiaa sekä renkaalla että kankaalla. Fyysisiä ominaisuuksia kehitetään hauskalla ja innostavalla tavalla. Lajit kehittävät erittäin kokonaisvaltaisesti kehonhallintaa, liikkuvuutta ja voimaa.

AcroKids 7-10 vuotiaat UUSI RYHMÄ

Ma 17.00-18.00

Hinta 179€

AcroKids 11-14 vuotiaat/jatko

Pe klo 16.15-17.1

Hinta 179

Acrobaattista harjoittelua sekä lattiatasossa että ilmavälineillä. Välineinä traptesirengas, hammocklenkki sekä tällä kaudella uutena verticaalikangas. Lisäksi tunteihin sisältyy muita fyysisiä ominaisuuksia kehittäviä harjoitteita ja venyttelyä.

 

Tankotanssi 11-14 vuotiaat/jatkoryhmä

To klo 17.00-18.00

Hinta 179€

 Tankotanssi on voimaa, koordinaatiota ja notkeutta kehittävää harjoittelua. Tankotanssi on aluksi iholle epämukavaa, mutta ajan kanssa iho tottuu rasitukseen. Tunnille varustaudutaan shortseilla, topilla, trikoot sekä lisäksi omalla pyyhkeellä ja juomapullolla.