StudioFlo:n tuntitarjonnan pääpaino on ilma-akrobaattisten ja akrobaattisten tuntien tarjonnassa sekä kehoa huoltavissa ilmayoga lajeissa

AERIAL-kangastunnit

StudioFlo:ssa Hammock kangas-tunteja on kahdenlaisia, kehoa huoltavat ja ilmayogatunnit sekä akrobatia/tempputunnit. Kangastunnit pohjautuvat AerialYogaan, joka on maailmalla melko uusi laji ja sen ensimmäiset tunnit ovat pidetty New Yorkissa vasta vuonna 2006. Ilmajooga yhdistää perinteisen joogaharjoittelun ilma-akrobatiaan, luoden monipuolisen kuntoharjoittelun koko keholle. Aerial tunneilla käytetään apuvälineenä vyötärön korkeudella olevaa kangaslenkkiä eli hammockia. Katosta kiinnitetyn pitkän kangaslenkin avulla voidaan tukea kehon paino, ja tehdä siten useita vaativiakin liikkeitä turvallisesti ja rauhallisesti. Kankaan kannattelun ansiosta rentoudut venytyksiin ja saat ääriasentoihin tukea.

Aerial kankaiden avulla voit kiinteyttää ja vahvistaa lihaksia, sekä lisätä venyvyyttä. Aerial tunnit sopivat myös lievien selkävaivojen hoitamiseen – tule ja kokeile!

Lajin suosio on kasvanut Suomessa huimasti. StudioFlo tarjoaa ensimmäisenä Lohjalla mahdollisuuden ilmaharjoitteluun.

StudioFlo:n kangastunnit on suuniteltu niin että ne soveltuvat kaikentasoisille, halusitpa lisää liikkuvuutta tai voimaa. AerialFlex tunnit sopivat myös raskaana oleville.

Varustautuminen tunnille

Pukeudu tunnille kainalot ja polvitaipeet peittäviin joustaviin vaatteisiin. Voit käyttää tunnilla sukkia tai olla paljain jaloin. Jätäthän korut kotiin kankaiden repeytymisvaaran vuoksi!

Aloita Aerial- kangasharjoittelu AerialPilates, AerialFlex tai Yoga- tunnilta. Nämä tunnit sopivat kaikentasoisille liikkujille ja niissä pääset helposti tutustumaan kankaiden maailmaan. Tutustu myös kursseihin. Acrobatian ja Yogan starttikurssit keväästä 2016 alkaen

AerialYoga on joogamainen, rauhallinen, liikkuva kangastunti kehoa huoltaen ja hallintaa kehittäen. Joogamaisista asennoista siirtymisiä venytyksiin ja staattisiin pitoihin. Lisäksi tunti sisältää helppoja inversioliikkeitä. Tunti päättyy rentoutukseen. Nauti, rentoudu, liiku! Tunti soveltuu aloittelijoille.

AerialYogaFlow Liikkuva, huoltava ja haastetta tarjoava tunti hammock kankaalla, joka sopii jo hiukan kankaalla tehneille tai yoganneille. Tunnilla tähdätään pidempiin toistoihin ja liikeratoihin sekä voimallisempiin asenetoihin, jotka toistetaan koko kehoa haastavana sarjana. Tunnilla edetään inversioissa (pää alaspäin) ja kankaalla tehtävissä harjoitteissa.

AerialYogaFlex  on lempeä, mutta tehokas syvävenyttelytunti kangaslenkkiä (hammock) apuna käyttäen. Tunti soveltuu kaikille, jotka haluavat lisätä koko kehon notkeutta. Erinomainen tunti kehonhuoltoon! Tunnin aikana venytellään kaikki suuret lihasryhmät läpi erilaisin staattisin ja dynaamisin venytysliikkein. Apuna voidaan käyttää myös joogablokkeja, palloja ja jumppakuminauhoja, tunnin teemasta riippuen.