Tuntikalenteri 

Ensimmäistä varausta tehdessäsi ajanvaraus pyytää kirjautumistietosi. Kirjaudu palveluun sähköpostitunnuksella tai facebook-kirjautumisella.

 

– Saapuessasi tunneille PuuAnttilaan, on käytettävä hengityssuojainta. Tunnin aikana ei ole velvoitetta. PuuAnttilan tiloissa ylimääräinen oleskelu ei ole sallitua Korona tilanteen vuoksi

– Kevään 2021 tunnit jatkuvat 23.5 saakka. Hiihtolomalla ei nuorten tunteja

– Korona tilanteen vuoksi pidämme ryhmät kohtuullisen kokoisina. Katso tarkemmat ohjeistukset TUNTITARJONTA kohdasta, kuinka toimimme suositusten suhteen

 

Varausehdot irtotunneille

  • Varausjärjestelmässä pystyt tekemään varauksia haluamillesi ryhmäliikuntatunneille ja sieltä näet myös tulevat varauksesi.
  • Pystyt myös hallinnoimaan omaa käyttäjätiliäsi kohdasta “oma käyttäjätili”. Voit myös varata paikan puhelimitse soittamalla numeroon 044 9868658.
  • Tarkista sähköpostistasi, että olet saanut tuntivahvistuksen tai mahdollisen peruutusviestin. Joillakin tunneilla minimiosallistujamäärä.
  • Mikäli varaus on sulkeutunut, voit varmistaa paikkatilanteen puhelimitse.
  • Asiakastilin ja varausjärjestelmän käyttö ryhmäliikuntatunneilla on pakollista, jotta osaamme varautua oikealla määrällä välineitä ja varusteita ja jotta tilaa riittää kaikille.
  • Tuntivaraukset voi tehdä internetin kautta viimeistään 60 min ennen tunnin alkamista.
  • Voit myös saapua paikalle ilman varausta, varauduthan kuitenkin silloin siihen, että tunti voi olla täynnä.

PERUUTUSEHDOT:

Peruutus on mahdollista tehdä viimeistään kolme tuntia ennen tunnin alkua suoraan nettijärjestelmässä. Aamutuntien osalta peruutus on tehtävä edellisenä iltana klo 23:een mennessä. Äkillisissä tapauksissa perumisesta voi ilmoittaa soittamalla vastaanoton numeroon.

Alle 3h ennen tunnin alkamisajankohtaa tehdyistä peruutuksista tai peruuttamattomista tunneista lähetämme aina laskun. Olethan ystävällinen ja peruthan tuntisi ajoissa.

Saavuthan varattaville tunneille viimeistään 5 min ennen tunnin alkua. Tämän jälkeen luovutamme vapaat paikat jumppaajille, jotka eivät ole varausta tehneet.

Käyttämättömistä tai peruuttamattomista varauksista veloitamme tunnin normaalin maksun. Tuntikortista (5x tai 10x kortit) ei poisteta kertoja.

Mikäli asiakas on estynyt osallistumaan tunnille äkillisen sairastapauksen johdosta, on hänen ilmoitettava estymisestä mahdollisimman pian asiakaspalvelupisteeseen.

Toistuvat käyttämättömät varaukset johtavat hetkelliseen varauskieltoon.

Peruutusehdot koskevat kaikkia asiakkaitamme.

Alle 16-vuotiaat liikkuvat meillä vanhempien suostumuksella ja vastuulla.

Lukukausitunnit

Lukukausituntien ohjaajan sairastuessa pyritään järjestämään sijainen. Mikäli tunti joudutaan peruuttamaan pyritään tunti korvaamaan tai käyttämättömän tunnin saa käyttää muuhun tarjontaan. Peruuntuva tunti ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla