Tunnit/palvelut

Tutustu ainutlaatuiseen tuntitarjontaamme. Lajeina ihanat pienryhmätunnit ja kuntoryhmäliikunta, tankotanssi, ilmayoga ja akrobatia

Lisäksi pääset liikkumaan monipuolisilla lattiatunneilla, joista löytyy kehonhuoltoon ja hallintaan soveltuvia lajeja kuten pilates, tanssilliset tunnit sekä lihaskuntotunnit.

Kaikki lajikuvaukset löytyvät tuntien alta.

Lattiatunneille voi osallistua kuka tahansa ja nämä ovat suunniteltu myös tukemaan muita lajejamme kuten tankotanssia ja kangasharjoittelua.

 

LIIKKUJAN VASTUU

Olethan tietoinen tästä etenkin ilmalajeissa käydessäsi :)!

Pyrimme opastamaan ja opettamaan harjoittelua mahdollisimman turvallisesti, jotta vältyttäisiin loukkaantumisilta ja rasitusvammoilta. Vapaa-ajallaan jokainen harrastaja liikkuu omalla vastuullaan ja on tietoinen omista vakuutuksistaan.

AerialFit on vakuutettu yritys välineistönsä osalta ja on vastuussa mikäli jokin käyttövälineistöstä vahingoittaa asiakasta.

Kevät ja COVID-19 viruksen aiheuttamat muutokset toimintaan

Vihdoin päästään liikkumaan

Studio avaa ovensa 18.5 asteittain. 1.6 lisäämme tunteja hallituksen suositusta noudattaen. Lasten kausi jatkuu näin ollen heinäkuun alkuun 4.7 saakka. Lasten tunnit siis 1.6-4.7. Noudatetaan kuitenkin edelleen hygienia ohjeistuksia. Lisäksi tuntiemme välissä on n 10-15 min vaihtovälit. Tuntien odotus tapahtuu salin ulkopuolella ja saliin mielellään vasta kun edellinen ryhmä on tullut ulos. Tunteja kuitenkin kahdessa salissa, joten tuntisi alkaessa ennen, saavu n 5min ennen tiloihin. Oma pyyhe sekä matto edelleen suositeltavat jos löytyy. 

Tervetuloa Liikkumaan! Kesälukkarin löydät onlinevarauksesta. Huomioi myös kesän kurssit!

 

Toivottavasti moni on liittynyt jo PoleCommunityFinlandiin, jossa pääsee 20e/ kk harjoittelemaan videotuntien välityksellä. Useat Suomen tankotanssistudiot tuottavat tänne matreiaalia, akrobatiaa, tanssia, tankotanssia, yogaa, kehonhuoltoa ja paljon muuta. Lasten ryhmissä liikkuville tämä on veloitukseton. Liittyä voi mukaan info@aerialfit.fi

Seuraathan aktiivisesti tiedotteita kotisivuilta www.studioflo.fi tai facebookista, johon päivitämme akuutin tiedon. Sähköposteihin vastaamme 1x viikossa/palvelut

Miten lisätä aktiviteettia kotona?

-Yksityistunti: Voimme tällä hetkellä tarjota edulliseen hintaan treenit, jossa vain treenaaja ja ohjaaja.
Alk 40€
– ohjattu tunti etäyhteydellä Alk 25€

-Nyt voit vuokrata studioFlo:lta treenivälineitä kotiin.
Voit valita vuokra-ajan 2vk tai 4vk
FitPole staattinen tanko 30e/50e
FitPole stage tanko 60€/100€
FlyingPole 30e/50€
Hammock kangas 30€/50€
Foamrollerit 10€/15€
Trampoliini 30€/50€
Trapetsirengas 30€/50€
Selätin lauta 10€/15€
Jumppapallo 10€/15€
Jooga blogit 10€/15€
Tuoli akrobatiaan 10€/15€
Hula vanne 10€/15€
Akrobatiaköysi 30€/50€
Voimistelurenkaat 20€/35€

Ole yhteydessä info@aerialfit.fi
0409678141

JÄLLEENMYYMME myös AERIALHOOP trapetsirenkaita
– koko 95cm
– väri musta, pinkki, valkoinen
– 2 tai 1 kiinnityskohtaa
– ei sisällä kiinnitystarvikkeita
– Hinta 150€