0449868658 info@aerialfit.fi

Lasten ja nuorten liikunta 

Lasten ja nuorten tunnit kevätkaudella 2019

Lasten Acro- tunnit ovat monipuolinen yhdistelmä motoriikkaa kehittävää ja hauskaa liikuntaa. Tunneilla yhdistyy ilma-akrobatia niin tangolla kuin kankaalla sekä leikit ja musiikki. Kaikki tunnit soveltuvat sekä tytöille että pojille. Ryhmät ovat pieniä 10-15 hengen ryhmiä.

Kausi syksy 2019

Tunteja ei pidetä syyslomalla vk 42

Kurssin toteutumiseksi vaaditaan vähintään 5 osallistujaa/ryhmä. Kurssi-ilmoittautuminen on sitova ja lukukausimaksu laskutetaan sähköpostitse ilmoittautumisen jälkeen. Kurssit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Lapsi voi osallistua yhteen tai useampaan ryhmään 1-2x viikossa. Perhealennus on 5%

Sunnuntai päiviin tulossa jälleen 10x akroharjoittelua Voimisteluklubi Lohjalla, johon yli 10v lapset voivat osallistu 20€ lisämaksulla.

Lasten ryhmät käynnistyvät viikolla 36

Sitovat ilmoittautumiset 23.8. 2019 mennessä. 

Ilmoittautumisohjeet:

– lapsen ilmoittautuminen info@aerialfit.fi

– Ilmoita lapsen ja vanhemman koko nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköposti

– selkeästi ryhmä mihin lapsi ilmoittautuu

– Ilmoita myös, mikäli lapsella jokin liikuntaan vaikuttava sairaus tai vamma

PerheAcrobatia 1-3 vuotiaat

Ke 17.15

Hinta: 119€

Ryhmä perheen pienimmille, jossa vanhempi harjoittelee lapsen kanssa. Koko perheen yhteinen liikuntahetki, joka koostuu lapsen kanssa yhdessä tehtävistä leikeistä ja temppuharjoitteista, jossa luodaan hyvä kontakti ja lisätään kehotuntemusta ja motoriikkaa. Ryhmässä tavoitteena on kannustava ja salliva ilmapiiri, jossa lapsi oppii toimimaan ryhmässä sekä kehittyy sosiaalisissa taidoissa. Perusmotoristen harjoitteiden lisäksi opetellaan temppuilua ilma-akrobatiavälineillä kuten renkailla, kankailla, köysillä ja tangoilla.

AcroKids 4-6 vuotiaat

La Klo 10.30

45min

Hinta: 149€

Leikkejä, temppuja sekä motorisia taitoja kehittävää harjoittelua. 4-6 vuotiaat opettelevat käsilläseisontoja, kiipeämistä sekä erilaisia akrobaattisia taitoja leikin varjolla. Yhdessä tekeminen, musiikki ja leikki ovat vahvoina elementteinä tunnilla.

AcroKids 7-10 vuotiaat alkeis

Ma 17.00-18.00

Hinta: 179€

Tunneilla harjoitellaan tankotanssia, ilma-akrobatiaa sekä renkaalla että kankaalla. Fyysisiä ominaisuuksia kehitetään hauskalla ja innostavalla tavalla. Lajit kehittävät erittäin kokonaisvaltaisesti kehonhallintaa, liikkuvuutta ja voimaa.

AcroKids 7-10 vuotiaat JATKO

Ryhmä on tarkoitettu 2016-2017 aloittaneille. Perustaitovaatimuksena päälläseisonta, kuperkeikka ja  inversiot kankaalla tai aikaisempi voimistelutausta.

Ti 17.15-18.15

Hinta 179€

AcroKids 11-14 vuotiaat

To klo 17.00 

Hinta 179€

Acrobaattista harjoittelua sekä lattiatasossa että ilmavälineillä. Välineinä traptesirengas, hammocklenkki sekä tällä kaudella uutena verticaalikangas. Lisäksi tunteihin sisältyy muita fyysisiä ominaisuuksia kehittäviä harjoitteita ja venyttelyä.

 

Tankotanssi 11-14 vuotiaat/jatkoryhmä

PE klo 17.00-18.00

Hinta 179€

 Tankotanssi on voimaa, koordinaatiota ja notkeutta kehittävää harjoittelua. Tankotanssi on aluksi iholle epämukavaa, mutta ajan kanssa iho tottuu rasitukseen. Tunnille varustaudutaan shortseilla, topilla, trikoot sekä lisäksi omalla pyyhkeellä ja juomapullolla.

Tankoakrobatia 7-12v UUSI RYHMÄ

La Klo 11.20

Hinta 179€

 Akrobatiaharjoitteluun tangolla keskittyvä ryhmä. Lapsella on mahdollisuus osallistua kahteen ryhmään viikossa. Tämä ryhmä tarkoitettu ensisijaisesti aloittaville