Lasten ja nuorten liikunta 

Lasten ja nuorten tunnit syyskaudella 2020

Lasten Acro- tunnit ovat monipuolinen yhdistelmä motoriikkaa kehittävää ja hauskaa liikuntaa. Tunneilla yhdistyy ilma-akrobatia niin tangolla kuin kankaalla sekä leikit ja musiikki. Kaikki tunnit soveltuvat sekä tytöille että pojille. Ryhmät ovat pieniä 10-15 hengen ryhmiä.

Kausi syksy 2020

Pandemia tilanteen vuoksi varaudumme syksyyn seuraavasti: Mikäli suositus ryhmäkokoontumisista tai kielto syksyn aikana tulee, korvaamme menetetyt harjoittelukerrat rahallisesti. Tämä edellyttää sitä, että studio suljetaan. 

Osaltamme noudatamme annettuja ohjeistuksia ja hyvää hygieniakäytäntöä. Tuothan lapsesi aina terveänä tunnille.

Tunteja ei pidetä syyslomalla vk 42

Kurssin toteutumiseksi vaaditaan vähintään 5 osallistujaa/ryhmä. Kurssi-ilmoittautuminen on sitova ja lukukausimaksu laskutetaan sähköpostitse ilmoittautumisen jälkeen. Kurssit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Lapsi voi osallistua yhteen tai useampaan ryhmään 1-2x viikossa. Perhealennus on 5%

 Syksyn tunnit alkavat 31.8 ja lukukausi päättyy 19.12

Ilmoittautumisohjeet:

– lapsen ilmoittautuminen myynti@aerialfit.fi

– Ilmoita lapsen ja vanhemman koko nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköposti

– selkeästi ryhmä mihin lapsi ilmoittautuu

– Ilmoita myös, mikäli lapsella jokin liikuntaan vaikuttava sairaus tai vamma

AcroKids 6-8 vuotiaat UUSI ryhmä

La Klo 10.30

45min

Hinta: 149€

Tähän ryhmään voivat ilmoittautua uudet harrastajat. Leikkejä, temppuja sekä motorisia taitoja kehittävää harjoittelua. 6-8vuotiaat opettelevat käsilläseisontoja, kiipeämistä sekä erilaisia akrobaattisia taitoja leikin varjolla. Yhdessä tekeminen, musiikki ja leikki ovat vahvoina elementteinä tunnilla. Lisäksi aloitetaan harjoittelu kankailla ja renkailla sekä tangolla. 

AcroKids 7-10 vuotiaat JATKO

Ryhmä on tarkoitettu aiemmin harrastaneille tai jo aiemmin hiukan voimistelua harrastaneille. Ryhmässä harjoitellaan erilaisia akrobaattisia ja kehohallinnallisia taitoja sekä leikin varjolla liikkumista. Ilma-akrbatiaa harjoitellaan tangoilla, kankailla sekä renkailla.

Ti 17.00-18.00

Hinta 179€

AcroKids 11-14 vuotiaat

To klo 17.00 

Hinta 179€

Acrobaattista harjoittelua sekä lattiatasossa että ilmavälineillä. Välineinä traptesirengas, hammocklenkki sekä tällä kaudella uutena verticaalikangas. Lisäksi tunteihin sisältyy muita fyysisiä ominaisuuksia kehittäviä harjoitteita ja venyttelyä.

 

Tankotanssi 9-14 vuotiaat

PE klo 17.00-18.00

Hinta 179€

Tankotanssi on voimaa, koordinaatiota ja notkeutta kehittävää harjoittelua. Tankotanssi on aluksi iholle epämukavaa, mutta ajan kanssa iho tottuu rasitukseen. Tunnille varustaudutaan shortseilla, topilla, trikoot sekä lisäksi omalla pyyhkeellä ja juomapullolla.