Yhteystiedot

StudioFLO

Suurlohjankatu 2 Puuanttila 2. kerros, 08100 Lohja

0449868658 tai yksityistuntikyselyt 0409678141

 studioflolohja@gmail.com

 

 

Henkilökunta

Paula Kotilainen

Twerk, Dancehall ja tankotanssi

Jasmin Maaniemi

Aerialhoop ja hammocktrick tunnit

Netta Ahola

Ilmayoga

Minna Hyvönen

Aerialhoop ja hammocktricks tunnit

Jenny Saarni

Tankotanssi

Susa Matson

Lattarit

Soila La Canela

Soila Sarria alias Soila La Canela on tanssinut pienestä pitäen. Suomessa hän on tanssinut balettia, modernia ja jazz-tanssia sekä street-tansseja kuten hip hop ja breakdance Helsingin Tanssiopistossa ja Tanssivintillä vuosina 1983-90. Vuonna 1995 hän opiskeli vapaaoppilaana modernia ja jazz-tanssia New Yorkin Step’s On Broadway tanssikoulussa, seuraavana vuonna hän osallistui Länsi-Afrikassa, Malissa länsiafrikkalaisen tanssin intensiivikursseille. Vuonna 1997 Soila matkusti ensimmäistä kertaa Kuubaan ja kävi kuubalaisten modernin tanssien kursseilla Havannassa, National School of Arts (ENA – Escuela National de Arte). Seuraavalla matkalla Kuubaan vuonna 1999 hän osallistui kursseille sekä ENA:ssa että Santiago de Cubassa, Teatro de la Danza del Caribe:ssa. Salsaa ja muita lattarilajeja (mm. reggaeton, urban latin diva, latin burlesk, streetsalsa, latin street) Soila on opettanut Kuuban matkojensa jälkeen Tanssikoulu Baila Bailassa, Salsastudiolla, Tradicion Vivassa, Tanssikoulu Un Dos Tresissä ja ollut mukana perustamassa Tanssiyritys Sabor Latinoa ja Salsadora Oy:tä. Soila on kiertänyt ympäri maailmaa salsa festivaaleilla esiintymässä ja opettamassa sekä voittanut kaksi kertaa Pohjoismaiden Salsamestaruuden ja Suomen Salsamestaruuden. Tämän lisäksi hän on voittanut pienryhmänsä kanssa hopeaa kolmesti Latino Show SM-kisoissa. Soila on energinen, hauska, vaativa ja myös kärsivällinen opettaja, joka saa oppilaansa venymään mitä parhaimpiin suorituksiin. Opettamisen lisäksi Soila on tanssinut Jokerit Dance Teamissä kahdella ensimmäisellä kaudella, tanssii tällä hetkellä Lumiere Production ja L4 Events tuotantojen keikoilla sekä vetää tanssiryhmiä Raw Team ja Chicas Del Clan.

 

Yritys

 

 

Tanssi- ja akrobatialiikuntaa

Tervetuloa liikkumaan meille!

Vuonna 2015 perustettu Aerialfit Oy muutti yhden salin tiloista vuonna 2017 Karjalankadulle, jossa tarjonta laajentui ja liikunnasta pääsi nauttimaan kolmessa salissa. Vuodesta 2017 yrityksen näkyvä nimi on ollut StudioFlo. Kodikas ja iloinen liikuntastudio tarjoavaa  upeita palveluita  liikkumiseen arjessa ja vapaa-ajalla. Vuonna 2020 FLO muutti tilansa tunnelmalliseen Puuanttilaan. HIljalleen vuoden aikana lajipainotus on ollut enemmän ja enemmän myös tanssin opetuksessa

Yrityksemme tarjonta on suunniteltu kaikenikäisille ja kaikentasoisille harrastajille.

Ryhmäkoot ovat pienempiä, jolloin takaamme turvallisemman harjoittelun.

Tuntien lisäksi tarjontaamme kuuluvat polttarit, yksityistunnit, lasten ja aikuisten syntymäpäivät räätälöidyllä ohjelmalla, tyhy-tunnit, esiintymiset.